måndag, juni 18, 2007

Äntligen har jag skaffat en blogg :)



Nu har jag äntligen fått tummen ur och skaffat en blogg.


Denna blogg kommer att handla om vår underbara Cane Corso-tik, Magnuslunds Daphne After Eight (Daffie) och hennes bravader, samt hennes familj. Hon kom hem till oss hösten 2005 från Magnuslunds Kennel. Oss är matte Karina, husse Martin och våra två döttrar.
Daffie är född den 22 augusti 2005, hennes pappa är den fantastiska Kobe "Åtto" och mamma är den fantastiska Magnuslunds Miccia "Alice" även kallad Alice-Sprallis. Ja, detta har Daffie också fått med sig, det spralliga. Man kan tro att hon är uppfödd på Dextrosol ;)
Daffie är en fantastisk individ och familjemedlem, vi har inte ångrat oss en sekund. Hon är en glad och otroligt snäll tik. Nu när vi flyttat ut på landet så trivs hon som fisken i vattnet. För här får hon vara vakt-och gårdshund.
Men hon är inte bara det utan hon får också utlopp för sin energi via, Spår- och Sökträning som hon älskar, samt Lydnad som vi också tränar på brukshundsklubben. Till hösten hoppas vi på att komma med på en Tävlingslydnadskurs.

Tack Monica och Jean för att hon fick komma till oss :) Ni vet hur mycket hon betyder för oss :)

Ha det gott och välkomna hit!
Vid tangenterna
Karina

4 kommentarer:

Anonym sa...

Välkommen ut i bloggvärlden!!!!

Anonym sa...

Vi får väl se om det funkar att kommentera nu då...En jätte fin sida verkligen, ska bli kul att följa er på sidan.

petra

Cane Corso-med vett & etikett!!! sa...

Åh vad roligt att du skaffat blogg.... SaCCo å Knutte har juh åsså en... Ska bli kul att se Daffie´s å nelson´s framfart i världen!!!!


Sandra,SaCCo å Knutte

XA sa...

Hej på er!

Va kul att du åxå bloggar, Daffie :) Vi ses kanske nångång...?
Voff från XA