måndag, oktober 20, 2008

Ta mig till havet.....

och gör mig till Hund....*tralalalala la la la*...men hallå, det är ju exakt dit jag var i helgen :). Jepp, jag, husse och tonårsmatte Fanny tog en sväng till Hunn(d)ebo i helgen och var i hennes mormor och morfars hus och sov över. Matte och tonårsmatte Filippa var nere i Göteborg och shoppade loss hela lördagen...matte mumla nåt om gammal och ont i fötterna sen...*s*. Men de hade haft det kanon mysigt :)

Gissa vad jag tänker ??


Där vill jag bada nuuuuuuuuuuu.....


Exakt...jag ville ner och badda tassarna och känna havssanden strila mellan tårna...hihi


Det är dans på Hunn(d)ebo Brygga....*trala la la*...ja ja, jag vet att texterna inte stämmer...men vad då da ?? Moi blogg :)


Moi...iiiiiiiiiiiiigen...så är det när man är älskad som jag...blir många kort på älsklingsvovven då...*s*


Så nu skulle vi tydligen åka "Hem till Gården", men en sista vacker utsiktsbild fick vi med iallafall. Är inte Bästkusten vacker så säg...:) Bilderna är Coppyrajtade bara så ni vet, av Tonårsmatte Fanny...basta!! (det heter Copyright©... Daffie) Ja ja...*mummel*


Det var en fantastisk underbar helg på kusten. Lekte lite stadsbrud och knallade omkring på gatorna som jag aldrig gjort annat. Men som man alltid säger "Borta bra men Hemma bäst", för där har jag min stora tomt att härja runt på, bäst jag vill :)
Väl hemma hade mattelorten gömt sig för mig...på ett väääldigt enkelt ställe...vågar kanppt säga det...iiiiihh...okej då...BAKOM YTTER DÖRREN...och kan ni fatta JAG, DAFFIE, MAGNUSLUNDS DAPHNE AFTER EIGHT...missade henne...ja, det är sant..men vad då, jag var så himla glad och ivrig att hälsa på matte, så när husse sa -Leta matte...så blev jag alldeles hispig och sprang runt i huset, ut på tomten och förbi matte flera gånger. Ja, så är det när man blir glad och ivrig och älskar sin matte :)
Så nu ligger jag i mattes knä och talar om vad hon ska skriva...hihi..Veckans låt den här veckan är den bästa av dem bästa....matte och husse´s absoluta favorit kille och absoluta favorit låt (han har hur många bra låtar som helst och vi har alla :)), låten är deras låt så att säga om ni fattar hur jag menar ? :) Favoriten heter OLLE LJUNGSTRÖM och har en otroligt speciell plats i vårat liv, och det vet du Olle om också :) Hans texter säger så otroligt mycket!!!

Varsågoda, Olle med "Som man bäddar" :) Höj volymen också så blir det ännu bättre ;o

p.s kan ni tänka er hur det är när matte och husse har sina Olle-kvällar...hehe. Skulle filma det ;O

Ha det gott nu och var rädda om varandra

5 kommentarer:

Ingela, Cosby o Wilde sa...

Hej på dig...låter som en mysig helg...sist jag tillbringade en helg på kusten...Marstrand...försökte sig matte på att använda mig som en accesoar(eller hur det nu stavas)...höll mig under ena armen...en snusnäsduk hade hon klämt på mig också..men som tur är kroknade armen på henne ganska snart...väger dock mina modiga 8 kg....hi,hi. Så sedan slapp jag affärsbesök och satt utanför i solen o käkade glass med lillmatte istället!

Andra 19 sa...

Vilket fint ställe Du har varit på. Men mina människor ska köpa hus med jul på och då ska det bli åka av säger dom, jag fatta nada.

Anonym sa...

Åhhhhhh vad myssigt du måste ha haft det..

Fast idag vill du inte gå ut blåst å regn.. Fy å usch

kram Tina

reneesfotoblogg sa...

Åska, hagel och drivis har vi här, nästan i alla fall. Kan inte köra ut en hund en gång. Så tag mig till havet.......(ett varmt förstås).
Annars har jag varit på JULMARKNAD idag, ja du läste rätt. Hällekis Säteri på Kinnekulle var först ut. Köpte en tomte som heter Helge. Lite lik faktiskt, grått skägg, mysgubbe.
Vi ses när solen tittar fram.
mvh R

Katta & Doriz sa...

Matte sitter bara och säger "Ååååååååå" som ett fån. Hon pratar om att hopn längtar hem när hon ser bilderna. Vaddå hem? Det är ju här! Bland koskit och hästhagar ju.
Du ser ut att ha haft en härlig helg. Önskar jag hade varit där, för det ser skitamysigt ut!
Nospuss