fredag, april 17, 2009

Storstadsbesök, nyduschad och ett hinder :)

Ni som tror att bara för att man bor på landet, är en riktig lantis och aldrig får mer än en "latmanspink" i trädgården, ni tror fel...iallafall när det gäller mig, så det så :)) I helgen har vi gjort massor..*puh*..i värmen. Vi var in till husses mamma, den snällaste farmor jag känner...man får ALLTID godis där, faktiskt även husse och matte...hehe...men behöver dem verkligen det ;)...(vadå ??) Nu peta matte till på mig och stirra på mig :o..alltså ja kan väl inte hjälpa att jag har skendräkt, eller ?? Farmor bor på ett sånt där äldreboende, alla är kanonsnälla där och jag, moi är "very fejmoos dääär". Ni vet alla bara äääälskar mig och ska klappa och säga vilken fin snygg hund jag är..*sträcker på mig*..jepp, har mycket att brås på. Snäll är jag ju alltid också som alla vet :)

Matte och jag vid entrén...men vad då, är matte pinkenödig eller..nope..både hon och tonårsmatte F kan aldrig vara normala på kort...*harkel*...vem kan det iofs ;)Jag, husse och farmor E...Åh hej, vad det går...NOT..ville ha rullstolsrejs, men icke sa nicke...:o*slurp*..åååååååhhhh bada....NOT...det också...hmmmStarke Martin...YEEES...han e bra och duktig min husse...som fixa till potatislandet helt själv :)Late Matte...YEES...men hon e go och pussa :) p.s hon satte löken iallafall...mohaNelson behöver aldrig vara rädd för grillen, för i den kommer han aldrig hamna ;) Dem äter juh inte kött...men det gör jag..*suck* ;)Se på leendet...undrar vad han drömmer om ??Kan meddela att den bollen är helt färdig nu, trasig och kasserad...men jag har en till juh...heheVad då snålvatten, vem blir inte sugen när det grillats...bilden är suddig, men kikar ni så ser ni rännilarna...ska vi ha en tävling om vem som har haft längst ?Jepp, nyduschad...jag älskar att duscha och bada som ni alla vet. Men idag var det så att husse hade hittat en död mus i en spann med vatten i potatiskällaren. Klantig som han var hällde han ut den precis där jag gick förbi...haha. Gissa vem som rullade sig på den och i det goa vattnet...?Titta vad min bästa husse gjort till mig och matte...ett eget lydnadshinder..woaw va? Ja, så här ska tränas bara så att ni vet, matte behöver hoppa lite hon med :) Ska bara grunda det så det inte förstörs av väder och vind.Avslutar med en stilstudie i tunga...hehe


Ha nu en bra helg och var rädda om varandra.
Själv ska jag nu slänga mig i solen och bara mysa, kanske lyfta på huvudet och lägga av en "barking" så folk inte glömmer att jag "rule the neigbourhood" :)

Matte hon är en sån där Fejsbokare ni vet..hmmm. Hon träffar massa gamla kompisar där från urminnestider, ja så gammal är hon...hihi
Så låten tillägnar jag matte och alla hennes dinosauriekompisar...moha moha
"A horse....

9 kommentarer:

Lix sa...

Haha! Värsta söta du är! :)
Ha en skön helg i solen!

petra sa...

Ohhhh la la..... vilket snyggt hinder du har byggt Martin, tar du upp beställningar så vill vi boka ett, o jag veet att Anki vill ha ett oxå, så kom igen deala med oss, ta bra betalt..
Daffie, skäms på dig o din familj som inte kommer förbi o tjenixar en sväng när ni ändå är i grannskapet, vi bor ju typ ett halvt stenkast ifrån din farmor.

Karina sa...

Lix- tusen tack :)
Petra- Vi tog vägen speciellt förbi er på långfredagen vid elva tiden, men ni var faktiskt inte hemma dåååå, serru. Jepp, hindret har vi på tapeten som du redan vet. Hörs i veckan och lycka till imorgon :)

reneesfotoblogg sa...

Bonzo säger: Men, mi amore vilken tunga,jag blir alldeles knäsvag.
mvh R

Karina sa...

Men Bonzo är du redan vaken :) Ja, den tungan den tungan...*s*

Andra 19 sa...

Tjena tjejen. Vad mysig du är som har hälsat på din farmor! Matte blir alltid så glad av bilder på Nelson. Vi undrar om du har slickat på en citron på sista bilden?

Karina sa...

Strega- Kul att vi gör din matte glad :)
Nä, ingen citron, men jag har en förmåga att slänga ut tungan så, vet inte varför. Typ när någon kommer hem blir jag så glad så då åker den ut så också...hehe

Anonym sa...

Det såg ju väldigt myssigt ut men vart lite läsen när tar en sån bra låt för att lyssna på när min förbaskade dator inte funkar på det sättet längre....Men men ska snart fixa till den så jag kan lyssna....Jag undrar oxå varför hon inte kan vara normal när det ska tas kort=)

Ha det gott nu

Kram från Syster Yster

Karina sa...

Syrran- Se till att fixa datorn nu :)
Kram snart ses vi