fredag, januari 29, 2010

Snö, snö och åter snö :D

Ja, som ni alla vet så är HELA Sverige täckt av snö. Vilket då inkluderar oss på Bästkusten...moha. Så här mycket snö har vi inte haft sen jag flytta ut hit till Brobacka december 2005, då gick vi vilse i skogen eller matte och husse gick vilse...hehe. Men kylan, den kyla vi har haft nu går inte av för hackor...alltså, MOI är italienska....gillar jag kyla ??? NOT!!! Hur tror ni att det känns att vakna en morgon, du ska upp till jobbet, äta och så. Du kollar på termometern och UPPTÄCKER att det är 7 grader INNE...hallå, vet ni hur det känns ? Och ute är det -15 grader. Ni ska bara veta, att det var inte långt till att resväskan med namnet "IMMIGRERA" på, var packad för, NEXT STOP ITALY!!!
Många gånger jag tänkt, vart har jag hamnat ??? Men ni ska veta en sak...MIN matte och husse har en vattensäng med värme i...där gillar jag att ligga med dem...älskar att knö på matte ( men hon är lite trött på det nu ;))..ligga på huvudkudden med ett tjockt täcke på, det är alla tiders det :) Men iallafall, det är bättre än det regn och rusk som kan vara annars här på Bästkusten. Så veden klyvs för kung och fosterland eller för MOI principessa och Mysebo...weee.
Annars går allt sin gilla gång. Jag jobbar med husse, Peter och Jagga på dagarna och snickrar och står i. Matte är kanontrevlig hotellvärdinna...Men inte idag...Nope, hon har bott på toa inatt...Nåt med nåt kräk och vinter..hmmm. Herregud, så hon lät...hoho. Fast nu känner hon sig lite bättre. Jag fick ledigt med henne...måste passa henne sa husse :) Och vem är mest lämpad till det...jo, JAG, Magnuslunds Daphne after eight :D
Det här med att uppdatera..jaja, det blir lite si och så med det alla ni som vill ha updates. Men nu kommer en rejäl bildkavalkad från mig och den gångna månaden.


Men hallå, får jag rulla ifred eller ?? Vadå, spreta på benen ?? Ja, jag ska löpa strax och jag vet jag bör hålla ihop dem...*suck*


Pillutta dig...


Har ni aldrig sett en flygande Corso ?? Moha


I´m NOT galen...eller ?


Vadå, insnöad ??...nä, men jag har rullat i snön...okej!


En vacker vy smög sig in :) Kolla färgkontrasterna :)


Boomerball is the shit!!!


Vem hoppar högst...?


Min BOOOOLLLLLLLL! "Howling Daffie" har satt igång...men vadå, kommer den inte in om man inte ylar tillräckligt mycket ?? :o


Olycklig JAG? Nope, men en surläpp ;)


När ska årets julklapp bli en fotboll ? Jag röstar för att den blir det i år....voff


Hitta ni mig ? Jag som gömde mig så bra...


Ska det vara pinnar så ska det vara rejäla och inget småkrafs...hej och hå en hängande Corso :)


Den Corso som inte gillar att rulla är ingen sann Corso ;) Jepp, i fem minuter rulla jag här...vem hade legat här tro ?


OCH, ja jag är en hund och jag måste lämna avtryck efter mig!! Basta!


Biffig är jag också, I´m an bitch with an good attitude :)


Ja, en dag på Mjörn också...matte vågade gå på den i år utan att gnälla...hahaha


Ja, han lever, men gillar INTE att gå ut i snön. Så snabbt ut och lika snabbt in igen...Mesgris!!...hoho


Min kulle i snölandskap :)


Detta spelas mycket på kvällarna...hmmm, Backgammon kallas spelet. Matte fick det i födelsedagspresent när hon fyllde 30 år i Syrien. Handmade och specialdesignat för henne...det ni!! Gissa vem som vinner mest ??


Efter en dag ute så blir jagtrött. Lillebror och jag framför vedspisen. En rejäl kram får han :)


Ja, det var allt från mig för denna gång. Ta hand om er och var rädda om varandra. Om ni inte redan gett en gåva till Haiti så gör det nu.
Via sms: skicka 10KATASTROF (10kr), KATASTROF (50kr) alternativt HAITI200 till 72950. För det har jag gjort!! För jag bryr mig om :)

Ha det gott :)

4 kommentarer:

Anonym sa...

Underbara bilder!! Hua mej, ag hatar oxå kyla o snö- tacka vet jag sol o solning. Jag får nöja mej med bastun eller kaminen den här årstiden.
Japp vi har messat för Haiti så klart, men då skulle man skriva akut.
Kram från grannen Iriz o co

reneesfotoblogg sa...

Vi gillar snö! Bonzo är lycksalig när han få rejsa runt som en vettvilling i snön.
Här av dig när du vill, jag är ju hemma för det mesta, utom torsdag kväll.
mvh R

Helene sa...

Häääärliga bilder :)

Anonym sa...

Det var uppdatering som heter duga!! Har du fått bacillen nu, jag hade den hela förra veckan. URK! Hoppas ni hade trevligt hos Jenny. Själv hade jag en helvetesnatt med en opererad son med feber och två magsjuka hundar som spydde ner allt. Då menar jag verkligen ALLT. Men nu är vi friska. Kramar från Arelid