fredag, maj 23, 2008

Me & Bobby Mcgee ;)

Tänk vad tillfällen kan göra mycket. Förra helgen kom det förbi ett ungt par med en liten kille, som jag självklart skällde ut ;) Matte frågade vad det var för en liten parvel dem hade, dem sa att han heter Bobby. Bobby, när han fick se mig...*sträcker på mig*, så skällde han till och smet in till mig på min tomt. Jag blev så himla glad och charma han rejält...det ni. Han hängde efter mig hela tiden. Snäll som jag är lät jag han hållas, han fick till och med ta mina leksaker och mina ben. Det är snällt tycker jag. Men puh, vilken energi han hade...hehe. Jag är snabb och vig, men han var tusen gånger värre. Skulle försöka springa ifatt honom...nix pix, det gick inte. Men hallå, han är bara 5 månader och ett antal kilo lättate än jag ;o.

Bobby och hans matte och husse, kom från en annan stad. Dem hade tänkt sova över i vindskyddet. Fast egentligen skulle dem inte hit, utan matten hade läst fel på kartan, så dem råkade bara hamna här...cool matte va ? Tror hon ville träffa oss...hihi.
Fast nu var det så att det skulle kanske bli regn och börja blåsa. Så min snälla matte och husse, sa att dem fick sova i vårat uthus om dem ville och om det blev kallt. Snälla dem är va :) Bobby´s matte och husse blev jätteglada. Jag me för då kunde jag busa med lillkillen.
Så blev det också en hel helg med en massa bus. Så jag var lite ledsen sen när dem åkte hem.


Ur vägen här kommer vi...:)

Pust...

Kröka rygg kan ni det....kom igen lillkillen...tjohoo

Ja, man ska vara snäll och dela med sig till dem små...:)

Hej och hå....dra då grabben....

Jaja, försöka charma mig med att lägga sig på rygg...hehe

Botox....nä den här läppen är på riktigt...;o

Du är söt grabben...

Trött eller ?

Då kör vi lite drag igen..

Hehe tanten, nu fick jag den....oiiiii

Visst är han söt :)


Tack Bobby med matte och husse och vi hoppas vi ses snart igen :)

Ha det gott nu alla och ta vara på tillfällena ;)

4 kommentarer:

Katta & Doriz sa...

Hm, hit kommer det minsann ingen som går vilse. FAST vi bor mitt ute i ingenstans! Alla borde ju gå vilse här ju....

Andra 19 sa...

Här kommer inte heller nån förbi bara. Och himla söt var han också.Lyllos Dig.

petra sa...

äääääntligen uppdatering, hörrö karina slöfock, du går ju hemma hela dagarna så MER uppdatering krävs för oss förslappade o uttråkade hemmafruar som vill ha nytt att läsa..

Renée sa...

Det var väl själva rackarn, ska man inte kunna vända ryggen till utan att det kommer en annan kille in på plan! Fast fem månader....kan väl inte va så mycket och räkna med.
Jag kommer förbi någon dag när matte och husse har det lite lugnare, du vet brutna lårben, betessläpp, nya fölungar... sånt tar tid.
mvh Bonzo