torsdag, juli 10, 2008

Hunn(d)ebo here I come :)

Igår kväll börjades det plockas, fixas och packas. Vad var det som hände ;o. Mina leksaker och bädd etc. försvann in i bilen. Jag blev liiiite fundersam...hmmm...
Men matte sa till mig att JAG, husse och hans tonåring ska åka ut till havet ett par dagar. Där kommer jag ha ett hus och en stor trädgård att vakta där med :)Vi ska till ett ställe där det verkar bo en massa hundar...eller hur, hör på namnet bara Hunn(d)ebo. Tror ni också det är en massa hundar där?? Det hoppas jag och speciellt en massa snygga grabbar. För gissa om de kommer gilla mig...*s*...det kan jag LOVA att de kommer göra. För jag har precis börjat löpa..hehe. Fast lite trist, för jag kommer bara få blöta tassarna i havet.

Här ser ni hur de lagt in min BIA-bädd i bilen...Bollen, Grisen, Nallen, Kudden och lite smått och gott ligger där...:)

Min favoritmat Standardt..."mums"., Bad-apporten...får apportera i standkanten :(, fästingkofot, tjurmuskel :), Prednisolon ifall jag blir biten av nån elaking och lite blandat godis :)

Jepp, Första Hjälpen bör man alltid också ha med sig på sin resa...

Jaaa, matte jag älskar dig och lovar att jag kommer att sakna dig...:) Vem lider mest av separationen tror ni ;)

Don´t mess with me...finns inget som kan få mig att rubba huvudet när jag är koncentrerad på att åka..hehe.(Bara så ni alla vet, jag har säkerhetsbälte på mig :))


Ja, så nu är jag borta ett par dagar. Matte grät en skvätt när vi skiljdes åt ;) Men he, matte och hennes tonåring ska åka iväg de också...till Stockholm och käka mjukglass och gå på 18-års Party.

Ha det nu så gott mina vänner och var rädda om varandra

8 kommentarer:

Andra 19 sa...

Ska Du på semester? Vad skönt det låter. Du ser verkligen cool ut när Du sitter i bilen. Jag får aldrig sitta så utan i min bur. Jag kan kuta som vanligt igen, matte repar sig oxå. Ha det så skönt!!

petra sa...

va skönt med lite semester, tror du martin o fanny protesterar om ja o elvis smyger oss med, jag fullkomligt ääääälskar västkusten....

Helena&Denya sa...

Härligt att åka iväg sådär, perfa med vädret oxå! Ser att du skrivit hälsning i bloggen men det står inget där. Jag bara antar att det är ett grattis iaf ;-) så tack så mkt! Vi som skulle vila lite...men jag kan inte hålla mig, har börjat med 3:ans moment och det e verkligen så kul! =D

Kram å ha det så bra på resan! // Helena

petra sa...

Vill du hänga med på en ridtur Karina, klart du ska det.
Kom in till stan nån dag så ska vi dra ut i skogen med pållarna, inom två veckor för de åker hemåt igen då.

Lix sa...

Å coolt med semester! :D
Jag får åka egen kuppe när jag å matte åker, hon säger att jag stör hennes koncentration annars... Hon är så lättpåverkad av charm nämligen... Hare kalasskönt tjejen! Pusspåre!

Calle sa...

Åh, semester är härligt.. Synd att du inte får simma i havet. Det är skitaballt, de stora geleklumparna kan man slurpa i sig om ingen tvåbenting ser.. ;)

reneesfotoblogg sa...

Bonzo säger: Lyckliga du som har matte och husse som bryr sig om dig. En annan får ligga här i värmen och försmäkta och har minnsan inget vatten inom promenadavstånd. Husse bara hjälper sin tvåbente son att bygga färdigt huset och jag (den fyrbente sonen) har inte ens en sketen koja. Matte har varit skruttig flera dar så hon har då inte varit till någon nytta.
Imorgon ska vi dock på äventyr till Tjörn. Pia ska ha valpträff och jag får vara med trots att jag inte är valpad hos henne. Tror dom vill ha med mig för att jag är så förtjusande rar samt lugn och timid. DET ska vi nog se hur det blir med det!!!
Renée säger: Ta det med en nypa salt!
Konstigt! Mina kommentarer försvinner på vägen, har hänt flera gånger nu. Vette fan hur det gå till, nog nått tekniskt.
Tack för berömmet betr. mina foto på bloggen. Vill du se mer kan du gå in på Fotosidan.se
använ.namn: forsvästergård
lösenord: zandra.
Ni är välkomna hit vilken kväll som helst för lite bus eller så kan vi mötas på halva vägen vid Lysevattnet. Ring bara!
mvh R

Anonym sa...

Hej Karina,. När blir det party då?
Kram från oss i Arelid