tisdag, september 30, 2008

Gubben i lådan, bulldozer och huligan ;)

Gissa vem som dök upp som Gubben i lådan igår kväll :) Jo, min snyggokompis Bonzo. Alltså han gör alltid så. Helt plötsligt står han bara där och bara överraskar mig...I lööööööööööv him *puss*.
Så vi rejsa runt på tomten som två tokar och gissa om skummet yrde ur våra käftar ?? Tyvärr är många av bilderna alldeles för dåliga och för att elliminera risken att bli kritiserad för sina dåliga bilder (som hon blev en annan gång;)) av husse ;o, så publicerar hon bara några halv dåliga...*s*.


Kom och ta mig då lillkillen.....*s*


Slick i örat......iiiiihhhhhhMatte jag vill åka heeeeeeeeeeeeeem nu....jag är helt slut....*flämt*


Är det någon som tycker jag behöver skaffa ny reflexsele??? Moi, tycker verkligen det...mycket irriterande när den hänger under magen...morr. Men så blir det när man far runt i skogen som en BulldozerCorso...hehe


Men du gav juh den till mig....och det var så mycket gott i den...*mums*
Matte fick att tips av Lix matte, jo jo att hon gick på det. Har man en huligan som älskar mat va...Tog typ "2 minutes"...*s*
Fast jag vill ha fler tips Lix :)
Ha det gott nu alla och var rädda om varandra
8 kommentarer:

Lix sa...

Matte tror hon är skitasmart (eller trodde)... Hon la godis i en plastburk med lock och trodde jag skulle pilla upp det å hålla på i sju evigheter... Tji fick hon! Man bara stampar på den några gånger så går burken sönder! Häpp!
Fast ibland lägger hon godis i en hög plastburk som man inte får ner huvudet i... Deeet är lite klurigt! Åsså trycker hon ner en handduk i burken också, då blir det skitasvårt! Men utan handduken så tar man bara tag i ena kanten o kastar burken - Häpp! Här vare godis! :D
Kram på dig!

Karina sa...

Tack grabben. Ännu mer tips nu när det regnar ute, tusen tack :)

Kram i massor till dig/er

reneesfotoblogg sa...

Bonzo säger: zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
stör mig inte jag vilar än efter gårdagen. Hundan till fruntimmer att ligga i, hon kan ju slita ut vem som helst. Fast jädrans kul!
Renée säger: Stod en stund utanför staketet och kollade. Fascinerad av en tjej som tränade lydnad med en liten amstaff(?). Den måsta ha varit limmad vid hennes vänsterben. Upp, ner, vänster, höger, hit och dit, tror t o m hon ritade en åtta med foten och hunden gled med. Tror du man kan komma dit med en corso? Skoja bara!
mvh

Malin och Kah sa...

Hehe, tack så mycket! Har du inte kunnat läsa den tidigare? Jag är iaf en flitig läsare här inne, Daffie skriver ju så roligt i sin blogg ;o)

petra sa...

ni ser då ut att ha haft det trevligt, synd att ni inte kom igår, vi har väntat så länge på att få se er.

Malin o Gus sa...

Hej, tack för inlägget i vår GB, Vilken rolig blogg ni har!! kommer att ha den som en av mina favoriter i framtiden //Malin o Gus

Mona sa...

Vad gör du uppe så här sent? Jag ser nog att du är inne hos mig, ha ha.

Kram på're tjejen!

Andra 19 sa...

Asså har Du bara snyggon hemma hos dej?? Det där med handduken ska vi testa nån dag säger matte.....