fredag, september 12, 2008

Utmanad av Strega :)

Jepp, så vart matte utmanad...kul kul ;)

Så här går det till: man ska tala om följande

5 saker i vår frys: Oj, bara 5 saker...hmmm..*tänker*. Massvis med gula kantareller, som jag INTE har ätit upp..*s*. Vegetarisk lasange. Mattes hembakta bröd. Mitt tonfiskgodis...som jag bara får när vi tränar..*suck*. Sist is och åter is ;) (jepp, den behöver VERKLIGEN frostas ur).
5 saker i mattes väska: Gamla kvitton i en bunt, plånbok (tom så det ekar...*asg*...skojar bara;))..hårsnoddar, pennor och åter pennor (matte är pennkleptoman;))...tamponger...*s*
5 saker i mattes garderob: Kläder, en handväska (typ mini), en boll som jag ska få någon dag :), ett skärp, husses strumpor.
5 saker i vår bil: Mitt säkerhetsbälte, vattenskål, skräp i mängder, krok (att skruva ner i jorden och sätta fast mig i ), självklart Olle Ljungströms alla skivor :)


Vi utmanar Petra, Arelids Aussie, Wilde&Cosby, Denya, Gävleligan (Annki jag kan inte skriva i din blogg som du vet)

Ha det gott nu och var rädda om varandra

Imorgon ska det tydligen städas och ha fest på Klubben...återkommer med det ;)

2 kommentarer:

petra sa...

jaså man är utmanad igen, hmmmm la precis in ett nytt inlägg i min blogg, jag får fixa det i morgon då....
Ses väl på agilityplan nån dag hoppas doggelito.

Ingela, Cosby o Wilde sa...

Ok...vi tvingar väl matte då...som annars inte direkt älskar dessa "lekar"...o vi lovar att tala om allt som finns....vi älskar särskilt frysen..ha,ha....det kommer inom kort på bloggen då...för det var väl det som var meningen..men eftersom matte kan vara lite kinkig...finns det något pris att locka henne med??;)