torsdag, januari 08, 2009

Många & Låååånga promenader, Agility och E.T ;)

Helgerna har varit bra, dock snöfattiga...men men, man kan tydligen inte få allt :o. Ätit gott har jag också gjort...men nu har matte och husse bestämt att nu är det slut på lateriet...hehe. Så nu när det nya året har kommit, så är det andra bullar som gäller...eller snarare INGA bullar som gäller. Promenader tar vi ....varje dag och låååååånga...härligt :) Jag och husse brukar pinna på i lagom takt...gissa vem som kommer låångt efter oss ?? Jo, matte...hehe. Husse frågar om hon har bly i skorna, då säger matte.. -NÄ, jag tittar på naturen. Tjena, säger husse...du måste få upp flåset så du kommer igång...hehe.
Häromdagen skulle vi kolla hur långt det tog att gå till Brukshundklubben hemifrån oss. Sagt och gjort...fixa varm choklad och mackor...på med ryggsäcken och sen knata iväg...

Jihooo, så här glad e jag när jag ska på långpromenad...kom igen nuuuuu.

Härligt...rulla sig måste man oxå göra...men lite tjatigt tyckte de det blev när jag gjort det för femtioelfte gången...*s*. Kolla in blicken ;)

Träningsdags...ser ni vad snyggt jag flyyyyyger över...weeeeee.


Men hallåååå husse...du ska vara här nedanför, inte efter därbak...hoho.


Lätt som en plätt att springa igenom den lååånga tunneln och kul som sjutton är det också....rekomenderas varmt. Agility är kanonkul tycker jag...och mer kommer det bli :)


Solen kikar fram...hemvägen från klubben.


En gång i tiden hade vi också en sån halvmåne i vår gran hemma...:)


Ser ni Zing-Zing, min katt ?


E.T, näääääääääää, det är ju JAG och Zahara efter en låååång promenad. Har krupit upp hos matte under filten...sååå mysigt så :)Vill skänka en extra tanke, till mina två kattkompisar, först min favvo Zephyroz och sedan Gammelkatten Mizzan som tyvärr vandrade iväg till katthimlen. Men så är det ibland...men de hade ett gott och fritt liv.
Det var allt för den här gången. Ta hand om och var rädda om varandra nu.
Ta da, BWO med "The Bells Of Freedom" blir den första låten ut för i år :) En glad och medryckande sång som gör en lycklig och så det spritter i hela kroppen.. :0

9 kommentarer:

reneesfotoblogg sa...

Bonzo säger: Långa promenader? Nädu, husbonden är sjuk, matte vågar inte gå ut för det är is överallt och det är faktiskt sant för jag slår på arschlet så fort jag försöker springa. Trots att jag fäller ut broddarna (klorna).
Igår snöade det lite och då gick det bra men det försvann genast och idag är det vårväder så nu kan jag dra en repa utan att slå en volt.
mvh R

Lix sa...

Wow! Du har ju en camo-flash-katt ju! Den syns inte! :P
Jäklars vad du har det bra du! :D
Puss påre!

petra sa...

varför inte anmäla till en agility kurs ni som gillar det så mycket...... O dessutom får matte upp flåset samtidigt, FANTASTISKT !!!

Katta & Doriz sa...

Wow sicken stil du har! Du är ju rena agilitystjärnan ju!

Andra 19 sa...

Wow vilken tjej, bara susar fram på banan så där. Och katten var ju häftig, smygare. Nä det ska bli andra buller här också säger matte , vi får väl se...

Ingela, Cosby o Wilde sa...

Härlig promenad!!Hur lång tid tog det till klubben?...o visst...du hade rätt...måndag o tisdag var det...tur att ngn har koll! Ha det gott..o du Daffie..hälsa din matte att nu kan hon springa inomhus i ridhus och träna både agility o lydnad!! så att hon kommer i form;)..o ridhusspånet kan nog också vara ganska mysigt att rulla sig i...färdigpreppad med gobitar;)

Helena&Denya sa...

Kul med roliga agilitybilder..och håller med tidigare talare om ridhus, det är perfekt om man har möjlighet att träna i!

Anonym sa...

Det e bra att ni är ute å rör på er ska försöka själv....Jag såg henne Zing-Zing ett öga iallafall...Ser varmt å skönt ut där ni ligger...Ja vi har dom små krypen i tankarna...

Kram Syster Yster

Karina sa...

För er som vill veta så glömde vi kolla vad klockan var när vi väl kom fram :o. Vi gick direkt in på appell-plan och husse körde lite inkallning :) först, sen agility Daffie tycker det är kanonkul.

Men jag gissar på att det tar max 45 minuter att gå till klubben, går man på 180:an så tar det 30 minuter, men den här vägen var över åkrar och skog. Så det bli klubben i helgen också eller imorgon.

Ja, det ska bli mycket lydnad det här året...bara så att ni vet ;)...för vem vet vart vi hamnar. Matte är kanontaggad för det.

Ha det gott
Karina