måndag, maj 17, 2010

Sol, tonåringar och en massa underliga djur :)

Tänk vad tiden går fort när man har det underbart. Ja, nu som ni alla märker har våren kommit...*voff*. Även om värmen inte riktigt infunnit sig så har iallafall snön försvunnit...är det inte underbart ?? :) Och MOI, Daffie fortsätter att vara en snickar-corso...om jag inte är ledig och har sovmorgon med matte som jobbar kväll. Ååååhhh, vad husse är avis när vi ligger kvar och jag snor hans plats i sängen...jepp, han måste gå upp ;) Men jag är lika glad när jag får på mig säkerhets-selen och får hoppa in i förarhytten med husse..jippiii, det är livet liksom det också :) Ska vi skjutsa matte, blir det lite knôigt...men det fattar inte hon...hoho :o.
Mycket händer här i Brobacka...det eldas...det sås....det låter ur djurlivet....och framför allt låter det om min tonåringar...weeeeee...och vad jag älskar när dem kommer ut....dem två tjejerna har blivit fyra...hehehe...inte fyra tjejer. Men dem har en varsin pojkvän...me like...och dem grabbarna gillar att klia på mig och gosar etc...*njuter*. Så nu är dem här nästan varje helg :)
Så förutom långpromenader, så umgås vi och fixar och donar :D


Vad då, ser jag bedjande ut....men en liten godisbit till mig...pliiiisssss. Me like rådjur också :)
Inga rådjur, men Sus scrofa eller Nelson´s släktingar...gissa vad jag trodde att det var hans familj som vi träffa på...hepp. Be kind nu :)

Här har vi en annan gaphals som inkvarterat här på vår tomt sen i april. Tetrao orugallos...helt ensam är han, stackarn!!


Här har vi en annan som också gillar att "ge hals"....Garrulus glandarius...och mycket vacker :)
Sist men inte minst har vi mig, Moi, Daffie...eller en CC en Cohors "försvarare och väktare av gården". Fast på denna bild är jag mer intresserad av att försvara min boll...yeeeah :)

Eller var det kanin jag var...hehehe ;)

Dem två ska nog börja på Církus Cirkör...riktiga studsare dem, serrni :) Vänta, jag kommer också och hoppar upp strax :)

Dem här två ska bli bönder, eller nja...dem kanske eldar upp hela gården då??? Eller ? ;) Får nog säga till dem...basta!!

Ja, nu fick husse och matte släppa losss lite med elden också ;)

Här ser ni en som övningskör...längre än så här vågar inte husse släppa henne...notera stängslet...hon kommer inte utanför det...moha!!

Så här glad blir man när det är varmt och skönt, som det är idag :))Rulla sig lite då!!!
Sen måste man bara sträcka ut sig som bara en Daffie kan :) Mmmmm...vad jag njuter :)
Ja, det var lite från mig denna gång. Det har hänt mycket sen sist...långpromenader, arbeten, resor...önskar jag kunde dela med mig av allt.
Man väljer hur mycket man delar med sig :) Och det här är mitt liv :)
Ha det nu så gott alla mina vänner och var rädda om er.
Själv längtar jag tíll jag kan börja bada :)))










3 kommentarer:

Anonym sa...

Härliga bilder. Hoppas vi ses snart. Kram från Arelid

reneesfotoblogg sa...

Och här går en annan och får agera slagpåse, bitleksak (särskilt kulorna) och barnskötare till en pestråtta medan du bara njuter av livet i största allmänhet.
Det finns ingen rättvisa här i livet!
mvh Bonzo

Karina sa...

Anki- Nästa fredag, kanske ;)
Kram vill ses vi med :)

Bonzo- KOM HIT!!!