tisdag, januari 11, 2011

Hej och hå...i snön vi gå :D

God fortsättning på er alla :) Jul och nyår förflöt fint här på herrgården...matte och husse var lediga tillsammans ett par veckor och det var så mysigt. Mycket bus och god mat...alltså vad säger ni om ansjovis ?? Ansjovis is the shit....I loooooove it...*voff*.

Annars flyter allt på här som vanligt. Snö har vi massor av som ALLA vet...en vinter ska ha snö, men jag tycker det är liiite kallt bara. Skönt att matte och husse har vattensäng...härligt för kroppen måste jag säga och varmt :O

Snickrat gör jag inte så mycket nu...matte jobbar ju mest nätter och då är jag hemma på dagarna. Snacka om härligt hundliv jag har...promenader, bus och hjärngympa etc. Men matte säger nåt om....så fort snön försvinner då blir det andra bullar...hmmm, vad menar hon med det, ska jag få nybakade bullar då eller ?? Hon säger bara vänta så sak du få se ;) Jaja, jag får väl vänta och se...hehe
Den lille vite skiten har gjort sig hemmastadd här så det står härliga till...hehe. Men moi Daffie är stolt över honom...*sträcker på mig*...han har inte rört granen EN enda gång :)) Fast han fick tag på lite glitter så det hulkades härliga till en natt...snacka om nerspydd vardagsrumsmatta :o...matte var glad NOT! Vem vill liksom städa det första på morgonen ;)

Så här ser det ut när jag är ute i skogen...hej och hå, ska det gå? Hur är det för er ? :)
Men nu drömmer jag om denna härliga tid :)


Ååååhhh, tänk att få slänga sig i böljan den blå....


eller bara ligga som en slappfis och bara njuuuuuuta av livet...mmmmmCiao på er, jag låtsas att jag ligger här...


Det var lite updates från mig. Njut nu av den vinter som finns, för nästa vinter vet vi inte hur den blir...kanske ett sammelsurium i SLASK och det vill jag INTE ha!!
Sen är det en liten orm påväg in i mitt paradis....men där blir det "to be continued"...men det kanske blir bra ändå...för man ska inte måla f-n på väggen brukar det sägas ;)

Ha det nu så bra mina vänner och var rädda och ta hand om varandra. För man vet aldrig vad livet har med sig.
Carpe Diem

4 kommentarer:

Lix sa...

Fett skönt med värme å va en slappfis tycker jag. :)

Karina sa...

Lix- Håller med dig...sommar tack nu :)

reneesfotoblogg sa...

Det är inte kul när det varken bär eller brister. Bonzo vägrade gå med Husbonden till ladugård och stall på morgonen när det var som kallast men nu är det kul igen. Och den lilla ska vi inte tala om.
Ha det gott
R

Karina sa...

Renée: Förstår Bonzo...Daffie ville heller inte gå ut när det var kallt...hon skar sig på skaren.
Mollie syns väl knappt i snön ;)

Kraam