fredag, november 21, 2008

Jag har vunnit, stulet hjul och en musche ;o

Jepp, Moi har vunnit en bok..hehe. Matte har gått med i nåt som heter ActiveDog.se...:). Kanon bra tycker jag :) Om ni scrollar ner på sidan så ser ni mitt namn...tjohooo. De har varje månad dragning etc...och efter en extra draging så vann jag boken "Köttebullelydnad"...weeeeeeeeee. Gissa om jag ska träna matte idag...hihi, för det var faktiskt jag som vann den ;) Finns förslag på lekar etc...Jäklar vad hon ska få...för idag är det "PAYBACK TIME"..*s*


Så här se boken ut...fast jag kommer inte använda Frolic som på bilden ;)Alltså hur fungerar människor egentligen ?? ..*morr*...kan de inte låta bli andras saker ???? *dubbel morr*. Här nedan ser ni svärmors cykel som matte och husse fått av henne. Jättebra tyckte de, får då kan matte ha den inne i Alingsås och cykla när hon ska hälsa på svärmor och när hon ska handla etc. Allt för att underlätta för alla. Men 1 månad kunde cykeln stå, innan någon dumming tog framhjulet...hmmm...Kom på nu att de har snott cykelkorgen också efter 1 vecka...och då var det inte den flashigaste korgen man kan tänka sig. :o "Men den var dyr" -sa svärmor..Hoppas den som tog det fick en rejäl punka eller nåt och fastnade i cykelkorgen. Jag ska nog skapa en förening eller nåt i stil med "Rör inte min cykel". Tur eller synd för dem att jag inte var där när det hände, för då hade de fått sig en rejäl Corso-utskällning...och det vet ni alla mina vänner...det vill ingen ha hur som helst...hehe..Nä, det är ingen skräckfilm på gång...*s*..utan jag som skaffat musche och då ingick självlysande ögon, tydligen ;) Har kört runt snoken i spån på jobbet...sicket spån jag är va ???Ja, det var allt från mig den här gången...nu är det äntligen fredag igen...:)
Men en sak mina vänner...kan ni fatta att nästa helg är det första advent ??? Och att julen närmar sig..hoho..


Den här veckans låt kan jag bara upplysa er alla om går på högvarv när matte och husse sjunger Singstar...var glada att ni slipper höra ;) matte och husse alltså !!! Hoppas jag slipper deras skönsång ikväll...pliiiiiiiiiiiiiiiisss...(ska nog önska mig hörlurar i julklapp)
Tatam....Keane med "Somewhere Only We Know"....lyssna och njut...

Ha det gott och vara rädda om varann

5 kommentarer:

Lix sa...

Cool musche tjejen! :)
Gött med vinst också!
Ha en superskön helg!
PussÅkram!

petra sa...

grattis grattis till vinsten, själv vinner jag aldrig något, suck.....

reneesfotoblogg sa...

Bonzo säger: Utskällning? Nä, ett redigt tag med garnityret i röven på dom, så dom lär sig att skilja på mitt och ditt!
Renée säger: Köttbulle, med en Frolic i handen?
mvh R

Andra 19 sa...

Köttbullebok, vilket lyllo du är. Och snoken sitter längst fram så den hamnar alltid i sånt som den inte borde.

Anonym sa...

Vet hur det känns när dom sabbar cyklar inge kul... Snygg du va i lysande ögon...Tycker synd om dej Daffie som måste lyssna på dom när dom skrållar...Vet hur det kan låta å jag sjunger inte heller så bra..
Kram Tina