onsdag, november 05, 2008

Spår, bilnycklar, tappad slutapport och en historisk dag :)

Jepp idag la matte ett apellspår med vinkel på åkern nedanför vårt hus. Vi hade varit ute på skogspromenad, vi kommer hem, hon bara släpper in mig i huset, tar fram spårapporterna och tror att jag bara ska lägga mig efter promenaden. Tror hon jag är helt korkad...bah...när hon tar fram spårapporterna ur ryggsäcken...JAG fattar exakt vad som ska hända...springer och studsar lixom...woaw...om en stund kommer det hända grejer. Matte lägger spåret...kommer in och gör lite lunch...sen en timme senare...ÄNTLIGEN :)Tjohoooooo...Jag fullkomligt sliter matte ur huset och iväg av lycka...för jag vet att när jag får på mig spårselen, då händer det grejer..*s* :)


Men hallåååååååååååå....kom igen...och säg att jag får börja nån gång...*frust*Första apporten...ja, tur vinden flyttat sig lite annars hade inte matte fått bilden som den blev ;)Hej hopp...iväg igen...snygg häckföring va ??*s*Någon som saknar sina bilnycklar....??Petra...tjohooo, jag tog vinkeln...:o...Här trodde jag jag var färdig med arbetet...eftersom matte tagit av mig selen och jag tagit alla apporter... ;)Men här kom den på igen....för matte klanten hade tappat slutapporten på vägen hem...så ut igen för mig att spåra upp den......Okej...jag fattar, jag ska åt det håller....men kööööööööör igång då da...heheMen du matte...det var två du tappat...klantis..*s*..tur du har mig som hittar allt :)


Syrran Denya hade tagit lite coola bilder på sig som hon lagt upp i sin blogg....Här kommer jag med en, som tandlös gubbe...*s*Vi är inte systrar för inte vi träskpaddor...haha..;0
Ja, det var allt från mig idag...matte sa att jag är kanonduktig i spåret..(ja, en sån glad sprallis hon blir när hon får på sig selen är skitkul att se :)...klockren)
Veckans låt blir en låt som är kanonbra...musiken är så jag får ståpäls...haha ;)
Varsågoda...The Verve med Bittersweet Symphony en av historiens bästa låtar.... på en Historisk Dag som jag aldrig glömmer och är glad att få vara med om :)
Ha det gott nu alla och var rädda om varandra

6 kommentarer:

reneesfotoblogg sa...

Vad duktig du är! Tror jag ska be min "alfahona" (tror hon ja) lägga ett spår.
Vaddå tandlös? tycker du ser ut som att du sjunger.
Den nya "Daffy"?
Vad tycker du om det nya programmet Hundcoachen? Tycker han pussas alldeles för mycket och så har han alldeles för vräkig bil. Får säkert inte sitta någon nygrävd CC på det sätet. Och utan tak! Då får man ju ha sjalett på huvudet så man inte får ont i öronen.
Nej tacka vet jag Caesar!
Morrrsning
Bonzo

Lix sa...

Ååååh!! Jag håller med du, finns typ nästan inget bättre än att kuta o leta efter grejer matte tappar överallt! :D

Jag tycker du är skitasnygg iaf, träskpadda eller inte... ;)

Annki sa...

Jag är lite svag för träskpaddor jag;)

Anonym sa...

Det är tur att hon har dej Daffie så du kan leta upp saker som Matte tappar det måste vara åldern hon e gammal nu ser du..Haha

Kramar från STOR STADEN HANDEN :)

Andra 19 sa...

Va duktig du är!! Jag hittar bara äckliga saker att äta. Bara älskar träskpaddekortet...

Kah sa...

Kah tackar och bugar, du är inte så tokig själv. Speciellt inte på träskpadda-bilderna *hihi*