fredag, november 14, 2008

Skruvad, pyromani och en pizza i Brobacka ;)

Nu när hösten kommer...hmmm...men hallå, det är ju strax vinter...jaja. Då får matte och husse eldningsnoja...bor nog en liten pyroman i dem...iallafall i husse...hehe...Matte fick kolla överallt för att hitta nåt han kunde elda...för när han sätter igång då kan ALLT och då menar jag ALLT åka med som är eldnigsbart...så matte letar och rotar före och skonar det som skonas kan...;o Husse undrade en gång vad hans ena sandal tagit vägen...Ja GISSA???
Men det är rätt mysigt att sitta och titta på elden, varmt och härligt är det också...hmm...ska höra om vi inte kan grilla korv nästa gång...muuuummmmssss :)

Vadå nithalsband eller spikes eller vad det heter. ???...I år ska det vara ett Skruvhalsband :O..visst e jag fin och lika skruvad ?...voff..


Jaha, husse...vilket verktyg skulle vi ha...hmmm...ge mig en hammare, okej? (En Corso klär iallt eller hur..men är man snickare så är man, tjejer kan vi me :o )


Jepp, här ser ni att det eldas för fullt...men jag har full koll, bara så att ni vet!!!


Efter en dag ute så blir också vi hungriga...Vegpizza är kanon...slurp sa det...hehe

Snacka om inbäddad..hehe...visst ser det skönt ut ?? ZZZzzzzzzzzzz

Nu ropar matte på mig...vi ska tydligen ut i skogen, fast det regnar...Kommer att gå åt mycket korv för att få mig dit ;)
Ha nu en underbar helg och var rädda om varandra
Den här veckan blir det en låt som man blir så himla glad av :)
Noah And The Whale med 5 Years Time...
*nynnar*...fun fun fun.....9 kommentarer:

Lix sa...

Meeeen vad söt du är!!
Ser störtskönt ut det där på sista bilden. Å jäklars vilken tuff brutta du är med skruvhalsband o grejer *blink-blink*
Hare bra! Kraaaaaaaaaaaaaaam!

Karina sa...

Tusen tack :) Du e så fin du med ;)

Katta & Doriz sa...

Den superläckra Bläckis finns på Bamses bollar www bamsesbollar se
Den finns med spetälska med!!!! Undar vilken jag får i födelsedagspresent.... Om matte nu hunnit skaffa en förståss....

petra sa...

Hörrö Daffie det är bara att dra med dig din händige husse så kan ni få snickra här hela helge så sticker ja till matte o eldar o dricker vin o käkar vego pizza.

reneesfotoblogg sa...

Nähä du Petra, det blir inget med det! Vi har MYCKET mer som ska spikas hos oss. Nytt stall och nytt hus och..... dessutom betalar vi bättre; hjortkött och älgkött och biff och skinka och...... sug på det du!
mvh R
PS Ladda ner windows uppdateringar om ni inte gjort det. Finns kryphål för virus har man upptäckt så dom måste proppas igen. DS

Annki sa...

Skulle gärna krypa ner brevid damen under täcket,ser ju bara för mysigt ut!

Andra 19 sa...

Som sagt allt klär en skönhet!! Min husse får också pyromanknas i bland men jag försöker rädda alla pinnar ur eldn så jag brukar inte få vara med så mycket. Ser jätteskönt ut på sista bilden.

Anonym sa...

Hallå snyggt halsband å snickarställ Daffie nu kan du ju hjälpa husse på dom ställerna han inte kommer åt :)han e ju inte vig direkt den gamle mannen:)
Det ser gött ut med pizzan...

Kramizar Tina

Anonym sa...

Hon är ju bara för söt lilla Daffie. Precis som Petra sa, åk du till Arelid om du vill vill snickra så åker jag till brobacka och dricker inte vin utan öl men käkar också gärna vegopizza.