tisdag, februari 24, 2009

Mjörn, Boomerball & stilstudie i tunga :)

Förra lördagen hade vi underbart vackert väder. Vi gav oss ut på vår sedvanliga långpromenad efter Melodikrysset :)...ja, vi fixade krysset som vanligt ;) Den här dagen tog vi inte skogen som vi brukar utan husse hade en liten överraskning till oss eller rättare sagt matte...hihi. Ja bryr mig inte så mycket vart jag går, bara jag får vara tillsammans med min familj...I lööööv them..*smack*. Sagt och gjort vi gav oss iväg över åkrarna på andra sidan vägen. Matte gick och tjöta med husse jag sprang runt och hade det allmänt trevligt.
Helt plötsligt så går husse ut på isen och säger till matte (jag sprang glad i hågen med husse :)) kom...kolla vad fint och vackert det är. Då hörde vi nåt muttrande från matte...-ni e inte kloka, jag går här på kanten. Husse som är van vid is och har pimplat mycket (...ja, fisk...vad trodde ni ;))...i sina dagar och är en klok och tryghusse som aldrig skulle utsätta någon för fara, speciellt inte sin familj eller älskade sambo...förklarade och förklarade för matte att det inte var någon fara. Det var också andra människor på isen, bara så ni vet.
Matte är lite mesig...hon har svårt för när hon inte har fast mark...typ höjdskräck (glömmer aldrig pariserhjulet på Liseberg, men det är en annan historia ,)) och gå på isar....hihi. Men sen sa husse nåt till matte som jag inte hörde...och ingen annan heller kommer att få höra...hehe. Då jäklar blev det fart i matte eller fart och fart...vände sig om och sa till husse...nä nu jäklar ska ja ut på den isen för att övervinna min rädsla..tjenaaaa...det var nåt annat som fick skruv *s*.
Men sagt och gjort....jag sprang till matte för en hjälpande hand....:)Kan man motstå denna vackra sjö.....?? Kikar man med mikroskop ser man en till långt där ute...hehe
Är det riktit säkert frågar matte ??...men hallåååå, jag håller juh i henne :)
Tjoho, äntligen kände sig matte lugnare...efter corso-healing och husse-healing...så kunde jag äntligen släppa henne och dra iväg på isen :)
Kolla in coola sångsvanarna...det vita mot det vita...husse tog den fina bilden..:)Jag kan säga att matte var riktigt stolt över sig själv sen att hon övervann sin rädsla...hihi


När vi kom hem intog vi en sen lunch utomhus i det vackra vädret. Matte bjöd mig på en tugga Carbonara (veggie då)...jepp, italienska ut i fingerspetsarna när det gäller maten också :)) (kolla in tungan...hehe)
Men vad då...ge mig den då da???


Om jag ser lite ledsen och bedjande ut då ??


Kolla matte!! Jag kan få in tungan i näsan....funkar det då da??


Så här dåååååå ??


Det hjälpte tydligen...med den här tungan :) (ser ut som jag pruttar så där ni vet med den)


Så äntligen fick jag den...weeeeeeeeeeeee
Ja, äntligen Strega & Co, fick du reda på vad det var....just det en Boomerball och ingen fästman, fast jag har gärna velat ha en de senaste 3 veckorna ;)). Den är kanonkul och jag älskar att leka med den...men man får inte ha den för länge bara, för jag blir iallafall helt slut...
Så alla ni som inte har en Boomerball...ööööööööööönska er en sån :))
Ha det nu så gott allihop och var rädda om varandra....:)
Låten heter nåt med någonting om vatten ?? ...och den tillägnas min underbara husse som fyllde år igår....Hipp hipp hurra *smack*


7 kommentarer:

Lix sa...

*hänförd*
Wooooooow! Värsta läckra bilderna!
Å jag ska önska mig en sån dära boll! Jag fyller ju typ år snart, hehe! :)

petra sa...

Grattis grattis i efterskott Martin, hoppas du fick många fina paket... kram från oss på fågelvägen

Andra 19 sa...

haha ja det var en snygg fästman. Visst blir man manisk, jag har ett ägg som jag kan jaga i all evighet speciellt när det är halt under.
Superfina bilder!!!

reneesfotoblogg sa...

Vad sur jag blir! Skrev en kommentar igår och den försvann plus ytterligare en. Dj-a blogger.
Så här var det: Bonzo frågar vad det är för boll och jag tycker som du att isar ska man akta sig för!
mvh R

Karina sa...

Bonzo- Det är en boomerball matte skickat efter från Häromi :)

Anonym sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
Mona sa...

Du ser, det gick!! Kram på´re!