torsdag, februari 05, 2009

Pausbilder & gnällig löpkärring

Idag blir det inte mycket till att skriva, men tänkte att ett par pausbilder kunde liva upp lite :) Här har nämligen den hemska influensan tagit sitt grepp om Brobacka....jepp, den är väldigt envis och vill inte dra sin kos, ser ni :O.


Sen har jag också börjat löpa kan jag tala om för er snygga hanar därute som vill ha en stunds rajtan tajtan med mig...hehe. Jag springer ut och in hela dagarna och nätterna till sjuklingarnas förtret...*fniss*....pockar och lockar...men men...;) Inte någon snygg hane så långt ögat kan nå, jag som åmar och kränger mig..men nej!! och det är bra säger matte och husse....gaaaahhhhh, vad de är elaka...*hänger läpp*
Jag är tydligen mycket gnällig och på nu, sitta i knät hela tiden lixom...oooppps. Uppmärksamhetsbehov...men vadå!!...dubbel oops.

Här kommer jag farande i jakt på någon snyggo....weeeee
Trött jag jepp...men kul är det ska ni veta...vad som får mig att bli så trött och den galna blicken, får ni veta i nästa blogginlägg...hahaKram på er alla vänner där ute och var rädda om varandra.

Här kommer en låt som har MYCKET MYCKET attityd ;)...varsågoda...

6 kommentarer:

Gusten o Malin sa...

Hej! har också en löptik med stoora "uppmärksammhetsbehov" här hemma, och Gusten är helt ifrån sig, stackarn.. Krya på er

Lix sa...

Värsta snygga springtjejen! *flörtflört*
Hare gott å matte hoppas flunsan drar sin kos fortare än kvickt (bara den inte kommer hitåt!)

Pussåkram!

Andra 19 sa...

Åh fy vad jobbigt. Du borde få ligga i sängen och käka köttbullar i två-tre veckor. matte undrar var låten är, hon vill lyssna.

Karina sa...

Låten är där igen under veckans låt...måste ha försvunnit på nåt sätt :)

Malin sa...

Hehe, ibland är det bra med hane ;o) Krya på er!!Kram Malin & Kah

Anonym sa...

Hej på er där nere stackars er som har blivit sjuka...Kan inte vara kul å löpa som en toka...

Kram Syster Yster