torsdag, augusti 30, 2007

Filmtajm :)

Här kommer lite filmer på mig och Nelson....tjohoooo :)


Matte skulle lägga upp en på mig när jag simmar, men tyvärr var den för stor...får ta en ny ;)


Här ser ni Nelson när matte släpper ut honom på tomten...sicken kille...vilket glädjerace..*s*


Här följer han med mig när jag ska bada...:)


Här ska matte vattna i växthuset...jag ska självklart vara med när det gäller rinnande vatten...kolla in tungan innan vattnet kommer på...hehe

Lite lek med mitt "hållbara" ägg...icke sa nicke...bet hål i det på 10 minuter. I reklamen sägs det att det är okrossbart...hmmm...Gäller nog inte för Cane Corso, kan jag tänka..


Sen en liten kortis på mig och Nelson...fina vi är va :)


Här håller husse på att tvätta takpannor tror jag...hmmm...kommer inte riktigt ihåg...jag hade juh fullt upp att jaga vattenstrålen....ser kanske tokigt ut...men jag älskar det :)


Ha det nu så gott alla för nu måste jag ut och springa i skogen...matte mumlar nåt om Skendräkt..hmmm...jag har bara lite svullna...ja ni tjejer vet vad jag menar. Sen är jag lite slö och vill gärna ha mat heeeeeela tiden. Bädda lite extra och så..

Men se det tycker dem inte här hemma...nä mindre mat får jag och mycket spring i skogen...Men det är så himla kul, så jag drar gärna ut dit nu :)


Imorgon ska matte blogga om mina hundkompisar...det ska bli kul..

5 kommentarer:

Anonym sa...

Åh vad roligt att se!Vilket rus ha fick Nelson!Reija leker på samma sätt med vattenstrålen och kan hålla på i evigheter.

Cane Corso-med vett & etikett!!! sa...

Tjena brudar...
Jag har länkat till er från vår sida... ok?
Ha de gott å ta de lugnt i skogen...

Anonym sa...

Ååååååh så underba film på Nelson när han springer iväg! Min gamla Alfons brukade springa runt runt runt och öffa i svängarna. Det blir nog en ny gris här nästa år tror jag....Om nu Doriz accepterar gris förståss, har inte provat ännu.

Anonym sa...

Klart du får länka till oss!Lägger in dig också.

dunder sa...

Uppdaterar du aldrig lr??